marți, 20 octombrie 2009

Manichiura French: un Little Black Dress al unghiilo



Mainile unei persoane sunt tot timpul la vedere. Ele pot arata caracterul,      personalitatea, munca desfasurata sau chiar starea de spirit a acelei persoane.    Unghiile trebuie sa arate prefect, in orice moment al zilei, fie ca este vorba de o  participare la un eveniment, fie ca este doar o zi obisnuita de cumparaturi. O  manichiura pentru toate aceste situatii este modelul frantuzesc, un fel de little black  dress code al mainilor ingrijite.
Si cum societatea actuala traieste vremuri de criza, iti prezentam cateva trucuri simple sa poti avea o manichiura perfecta chiar la tine acasa. Pentru a excuta acest model ai nevoie de trei feluri de oja: un lac transparent, vitaminizat, o oja de un alb mat si un inca una într-o nuanta pala, tot mata.De mare ajutor sunt benzile autocolante, ele delimitand bine conturul unghiei de partea alba. Secretul reusitei atunci cand le utilizezi este sa le lasi pe unghii aproximativ 20-30 de minute, pentru ca oja din varf sa se usuce bine. Apoi le indepartezi usor si vii cu stratul de oja pe suprafata intregii unghii.
De asemenea, un alt truc pentru a iti realiza singura o manichiura french reusita este trasarea unei linii mai subtiri intre dunga de oja alba si restul unghiei. Se poate opta aici pentru oja argintie, aurie sau chiar de alte culori. In acest fel, imperfectiunea dungii albe va fi mascata. Acest truc se poate aplica atat la manichiura french clasica, precum si la cea sub forma de V.
Usor, rapid si elegant! Incearca si tu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu